ifjusag.kormend.hu
krmend.hu Krmendi Kultra Faludi Ferenc Knyvtr
tov�bbi k�pek >>
, vasrnap Legyen a kezdlapom !

 

 

 

 

 

Az Alternatv Dik Idtlt klub tevkenysge

 

  Az Alternatv Dik Idtlt (A.D.I.) klub 2002-ben alakult, a Krmendi Kulturlis Kzpont gisze alatt. Mivel addig a krmendi fiatalok szmra minimlis lehetsg volt, hogy szabadidejket kellemesen s hasznosan tltsk el, a klub ebbl a megfontolsbl, olyan programokat s rendezvnyeket knlt, ami addig nem volt jellemz a teleplsre. Mivel a fiatalok ezt nagy rmmel vettk, a tovbbiakban olyan koncepcit kellett fellltani, ami mindenki szmra megfelel.

 

  Elssorban a knnyzenei letet kellett felleszteni, hiszen, az ifjsg nagy rsze a zens tncos rendezvnyeket kedveli leginkbb, majd a fiatalokkal trtnt beszlgets alapjn felmrtk az ignyeket.

 

  Ebbl addan kirndulsok (Bp., Szpmvszeti Mzeum, Mcsarnok), irodalmi kvhzak (Dr. Nagy Gbor klt-irodalmr), vetlkedk, sportos foglalkozsok, irodalmi, trtnelmi (Szabaczky Edit NYME-ATFK), gasztronmiai (Pilnai Zoltn borszakrt) s mentlhigins (Dr. Bazsika Erzsbet, a Gyri NTSZ osztlyvezet forvosa) eladsok, filmvettsek (Szke Andrs sznsz-rendez, tiszteletbeli klubtag), illetve kzismert emberek bevonsa trtnt a programokba, ami egyre inkbb nvelte az rdekldst.

 

  A klub mr tiszteletbeli tagjnak tekintheti Szke Andrs sznsz-rendezt, Sub Bass Monster rap zenei eladt, a V-TECH, a Roy dm zenekart, valamint Olivrt, a VIVA TV msorvezetjt.

 

  Szmos kzs rendezvnyt tartunk a Vasi LOGO-Mobil Ifjsgi Szolglattal, hiszen a klub szmra ez egszsges letmd propaglst is magnak rzi. Nem csak k vesznek rszt a mi rendezvnyeinken, hanem a klub tagjai is elltogatnak az ltaluk szervezett programokra.

 

  A klub mr tbb olyan rendezvnyt szervezett s vitt vghez a megyben, ami risi sikert aratott. Ilyen a 24 rs vetlked, az "Aludj mskor?", illetve a Megyei Ifjsgi Tbor s Tallkoz, ami orszgosan is egyedlll, mind a programokat, mind a rsztvev sztrokat tekintve.

 

  Mivel ezek a rendezvnyek a sznvonalat tekintve a fels kategriba tartoznak, elgg kltsgesek. Ezrt a klub folyamatosan figyeli s rja a megjelen aktulis plyzatokat, valamint folyamatosan keresi szponzorait. Ezek nlkl a klub s programjai nem mkdhetnnek.

 

  Fontos feladat, hogy a klub tagjait a tovbbtanulsra sztnzzk, valamint segtsget nyjtunk, hogy a demokratikus letbe, knnyen beilleszkedhessenek, testileg-szellemileg p, s a tudsra, kultrra fogkony emberekknt ljenek.

 

 
nv:
jelsz:
2024.mjus 19. vasrnap
HKSzCsPSzV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

· Vlemny a honlaprl
· Vlemnyek az A.D.I. Klubrl